ČUVAJTE ZAJEDNIČKE USPOMENE JER FOTOGRAFIJA NIKAD NE BLIJEDI! - Anika Photohraphy
Anika Photography

ČUVAJTE ZAJEDNIČKE USPOMENE JER FOTOGRAFIJA NIKAD NE BLIJEDI!

Ako bismo trebali odabrali jednu riječ koja nas asocira na fotografije, bila bi to riječ uspomene. Imate li vi svoje, one prave profesionalne fotografije koje ne blijede? Jeste li se ikada zapitali koliko vam zapravo i što one znače? I kada ste zadnji puta u njima u potpunosti iskreno uživali?

Čuvanje onih najdražih, lijepih i srcu dragih fotografija predstavlja čuvanje i vaše prošlosti. Pojava pametnih telefona i mobitela dovela je do toga mnogi svakodnevno naprave bezbroj fotografija koje tada stoje i ne predstavljaju veliku sentimentalnu važnost. Zašto? Jer ih ima previše, ili uvijek netko od najdražih nedostaje, pozadina je mutna, niste zadovoljni kako ste ispali… A tako zapravo zaboravljate da svaka slika priča drugačiju priču. Priču koja omogućuje da je ponovno proživimo. Jer, budite iskreni prema sebi, koliko njih čuvate u kompjuteru, u memorijskoj kartici, a koliko ih je uramljeno i posloženo u foto albume?

Pročitajte: Pet savjeta kako da svako fotografiranje ispadne dobro

Važnost čuvanja uspomena

Zavirite li malo u prošlost, sjetit ćete se starih, crno-bijelih fotografija koje vjerojatno još i danas krase zidove soba vaših baka i djedova. Tamo su oni, ozbiljni, s tek malim smiješkom. I baš takve, uramljene, stoje godinama, a čuvane su s velikom pažnjom, drugačije, posebne. I upravo to naglašava važnost fotografije kao uspomene koja ostaje zauvijek.

Profesionalne fotografije malo i rijetko tko može zamijeniti. Angažiranje profesionalca za stvaranje vaših trudničkih, newborn i obiteljskih fotografija jedna je od najboljih odluka (i investicija) koju možete donijeti. Vi tako dobivate stručnost, kvalitetu, sigurnost. Sve to u jednom paketu koji će vam omogućiti opipljivi fizički dio vašeg života koji je postojao – ma ne tako davno!

Pročitajte: Što očekivati kod obrade fotografija?

I da, baš one vrate vas u trenutak i shvatite koliko vrijeme prebrzo leti. Ali uspomene koje su dragocjene i vrijedne čuvanja ostaju zauvijek, za cijeli život. Zato i naglašavamo važnost profesionalnog fotografiranja s baš onim uspomenama koje stvaraju vječnost. Koje stvaraju ponovni prolazak kroz trenutak toliko vama bitan, kroz životne priče, događaje, sate i minute.

Ako razmislite da u pozadini svega stoji odabir najbolje lokacije za bilježenje bitnih trenutaka, rekviziti namijenjeni upravo za newborn i trudničko fotografiranje (od dekica, jastuka, ukrasa, cvijeća, kombinacija odjeće) pa sve do maksimalne posvećenosti i angažiranosti kod obrade fotografija, omjer uloženog i dobivenog je zaista maksimalan.

Sentimentalnost nikada ne gubi na vrijednosti i koliko god godina prošlo, fotografije će uvijek biti ono čemu se vraćate, veselite i što njegujete. Nešto što ima svoju čar. Jer, zapamtite, ako i sjećanje blijedi, fotografija ostaje zauvijek.

Jer na kraju svega – ima li ljepšeg od sjedenja na kauču sa svojom dječicom i gledanja albuma s fotkama njih dok su bili mali, vašeg vjenčanja, trudnoće i posebnih trenutaka? Za nas nema.

Kliknite na kontakt formular ako želite da upravo ja zabilježim najljepše uspomene vaših života i zatražite ponudu.