O meni - Anika Photohraphy
Anika Photography

O meni

Dobrodošli!

Moje ime je Anica Čarapić, majka, supruga, kreativka, strastvena fotografkinja koja voli bilježiti sve  najsretnije životne trenutke, ona iza objektiva. Specijalizirana sam za trudničko i newborn fotografiranje i to je moja najveća inspiracija – stvaranje divnih i toplih priča te nježnih i jedinstvenih portreta, biti dio drugačijih i različitih životnih situacija ispunjenih ljubavlju. Za mene je neopisiva sreća hvatanje tih sretnih i personaliziranih momenata te njima izmamiti osmijeh na lice.

Privatno, vrlo sam znatiželjna, volim istraživati nova mjesta, a obitelj mi je uvijek na prvom mjestu. Iako već godinama živim u Zagrebu, srce uvijek vuče rodnom kraju pa su makovnjača i zljevanka ostale dio tradicije iz rodnog  Varaždina i moja omiljena hrana.

Rijetko kad prepuštam sve slučaju, pa tako i najmanje stvari moraju biti isplanirane do detalja što me čini perfekcionistom u duši. A takve su i moje fotografije – iskrene, posebne, dragocjene. Ako tražiš nekoga tko će ispuniti sve to, na pravom si mjestu!

Anika Photography specijalizirani je studio za: newborn fotografiranje, fotografiranje djece i obiteljsko fotografiranje te pružanje edukacija.

Javi mi se s povjerenjem kroz kontakt obrazac, na e-mail info@anika-photography.hr ili broj telefona +385 91 9755-844

 

 

 

 

Anika Photography