Anika Photography

NEWBORN FOTOGRAFIRANJE (FOTOGRAFIRANJE NOVOROĐENČADI)

Newborn fotografiranje namijenjeno je bebama starosti od pet do deset dana. Fotografiranje je u potpunosti prilagođeno novorođenčetu te su njegove potrebe i tempo na prvom mjestu. Prije svega, važna je strpljivost da bi bebi bilo udobno i da bi se osjećala sigurno – baš kao u maminom trbuhu. U prva dva tjedna života one puno spavaju i u tim čarobnim trenucima se odvija session i stvara priča o novoj ljubavi koja je ušla u vaš život. Jer svi znamo – oni prebrzo rastu i prije nego što trepnete, već su veliki i odrasli pa su zato fotografije beba dar kojeg priželjkuje svaka mama!

Kako izgleda newborn fotografiranje?

Fotografiranje bebe traje dva do tri sata i tu je najvažnije povjerenje fotografa i roditelja. Stručnost, smirenost, sigurnost i suradnja koju vam zbog godina iskustva u radu s bebama i djecom mogu u potpunosti pružiti. Na sessionu se koriste rekviziti i novorođenče se namješta u pozicije koje su za njega prihvatljive i pazi na svaki detalj.

Težim minimalizmu, prirodnosti, spontanosti i nježnosti kako bi zabilježila male, ali stvarne momente datog trenutka.  Zato je sa mnom sve opušteno i ugodno, a takvo će i za vas biti fotkanje i dragi roditelji, zaista se ne morate brinuti oko ničega jer vaša beba je u sigurnim rukama!

Odabir odjeće za newborn fotografiranje

Kod odabira odjeće razmišljajte o skladu i jednostavnosti – preporuka su svijetle, neutralne i pastelne boje za oba roditelja, a izbjegavajte majice s natpisima, sportsku i šarenu odjeću te krupni nakit koji odvlači pozornost od najvažnijeg – vašeg djeteta. Za muškarce je preporuka majica ili košulja u bijeloj boji te traperice. Birajte provjerene kombinacije odjeće i šminke kako biste se osjećali udobno i zadovoljno. Odjeću možete donijeti sa sobom u studio, a ako se fotografira više djece svakako je preporuka da prvo dođe majka s bebom, a na kraju se pridruže ostali članovi obitelji što će osigurati mirnu atmosferu i lijepe uspomene za sve.

Za sve detalje, informacije i cijene molim Vas da mi se javite putem kontakt formulara.