fbpx
Anika Photography

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE DJEVOJČICA OD 7 -11 GODINA

Čarolija uspomena na djetinjstvo nešto je što nema vremenskog ograničenja jer traje uvijek i zauvijek. A tu spada i profesionalno fotografiranje djevojčica – malih princeza u dobi od sedam do jedanaest godina.

To je doba kada su one još male, ali dovoljno velike da točno znaju o čemu se radi i upravo radi toga je ta dob savršena za stvaranje nečeg što će pamtiti jako dugo. A posebice kada će zidove sobe vaše djevojčice krasiti divne, velike i profesionalne fotografiranje koje će uvijek izazvati onaj titraj u srcu i sjećanje na taj dan.

Upravo kod nas možete rezervirati termin i to im omogućiti! Svaki foto session djevojčica radi se u prirodi, dakako dok nije hladno i kada ne pada kiša. Posebnost ovakve vrste fotografiranja je u tome što svaka djevojčica koja stigne na session može birati između pet različitih dizajnerskih haljina koje su namijenjene baš za njih. Haljine su iz Mađarske i Njemačke i pomno birane da se male djevojčice u njima osjećaju udobno i lijepo te da su spremne za fotkanje i poziranje. Sve to radi se kroz igru, ali s dozom profesionalnosti da bi krajnji rezultat bio napravljen kako treba.

Vjerujemo da je i to već prednost jer nema osmišljavanja, kupovanja i trošenja vremena na biranje outfita, već ovdje na jednom mjestu dobivate zaista sve.

 

 

Lokacija i vrijeme fotografiranja

Lokaciju, ako želite, uvijek možete predložiti i sami pa ćemo zajedničkim dogovorom vidjeti što je i gdje najbolje. Preferiramo prirodu, zelenilo i mirna mjesta kako bi fotografiranje bilo uspješno, a i činjenica je da za takvo okruženje nikad ne trebate previše rekvizita jer ono govori samo za sebe. Posebice u godišnja doba poput jeseni kada prirodne boje, kontrasti i sam krajolik daju dodatnu čar i posebnost, a uz dodatak sitnica učine pravo savršenstvo.

Priroda je uvijek dobro mjesto za bilo koju tematiku fotkanja jer se u takvim fotografiranja može prepoznati spontanost i iskrenost. I tada se najbolje može vidjeti radost, vedrina i pozitiva djevojčice koja je ispred objektiva.

 

Prepustite stručnjaku da stvori prave i vrijedne uspomene

S obzirom na dugi niz godina i iskustvo, vjerujte nam da već znamo da uz takvu pozadinu opuštenost i lakoća fotografiranja, ali i poziranja dolazi sama od sebe. Zato, iako je od velike važnosti i trudničko i newborn fotografiranje, ne zaboravite i svojim klincezama ostaviti vrijedne uspomene. A posebno su djevojčice te kojima će to imati posebno i srcu drago značenje! Kada su uz to i roditelji opušteni, dobro raspoloženi te uživaju u cijelom procesu, a istovremeno vjeruju osobi (meni) koju su angažirali, rezultat su prirodne i fantastične fotografije. Zar to nije i poanta svega?

Vrijeme leti, nepovratno. Djeca rastu – prebrzo. Imali oni jednu godinu ili deset godina, uvijek će biti naši. I nema te fotografije koja neće izazvati emocije i dirnuti u srce. Jer oni su iskreni, neiskvareni, uz njih zaboravljamo na brige, stres, negativnost. Zašto to ne zabilježiti zauvijek?

 

Za sve upite, pakete i ponudu slobodno me kontaktirajte na info@anika-photography.hr.